28 dhe 29 Nëntori te “Toptani”

Publikuar më: 30/11/2021, ora 21:04

28 dhe 29 Nëntori te “Toptani”

Publikuar më: 30/11/2021, ora 21:04

Toptani Shopping Center di si të festojë, aq më tepër kur bëhet fjalë për të përkujtuar ngjarjet më të rëndësishme kombëtare.