3 ditë festa në qendrën “Toptani”, lojëra, dhurata dhe muzikë në ditët e fundit të vitit

Përditësuar më: 26/12/2021, ora 16:23

3 ditë festa në qendrën “Toptani”, lojëra, dhurata dhe muzikë në ditët e fundit të vitit

Përditësuar më: 26/12/2021, ora 16:23

Përgjatë 3 ditëve, të pranishmit në qendrën tregtare “Toptani Shopping Center” patën mundësinë të kalonin një atmosferë festive, që stafi kishte organizuar me rastin e Krishtlindjes dhe Vitit të Ri. Dhe si përherë, më të lumturit ishin fëmijët, të cilët përveç se u argëtuan, morën edhe dhurata nga Babagjyshi.

3 ditë festa në qendrën “Toptani”, lojëra, dhurata dhe muzikë në ditët e fundit të vitit

Përditësuar më: 26/12/2021, ora 16:23

Përgjatë 3 ditëve, të pranishmit në qendrën tregtare “Toptani Shopping Center” patën mundësinë të kalonin një atmosferë festive, që stafi kishte organizuar me rastin e Krishtlindjes dhe Vitit të Ri. Dhe si përherë, më të lumturit ishin fëmijët, të cilët përveç se u argëtuan, morën edhe dhurata nga Babagjyshi.