3 dosje me emra në SPAK, PD: Në Durrës 1 mijë euro për familje në këmbim të votës

Partia Demokratike publikoi listën e emrave që ka kallëzuar në SPAK nën akuzën e shit-blerjes së votës për qarkun e Durrësit. Sipas PD, SPAK nuk ka vepruar dhe i ka lënë ata të lirë të deformojë vullnetin e zgjedhësve përmes presionit dhe krimeve zgjedhore.