3 koncesione PPP në gusht. Projektet, për shkolla e porte jahtesh

Gjatë muajit gusht institucionet kanë shpallur 3 njoftime për koncesione. Dy kanë të bëjnë me infrastrukturën e transportit detar, ndërsa koncesioni i tretë PPP është rishpallje e projektit të Bashkisë së Tiranës dhe Ministrisë së Arsimit për ndërtimin e katër objekteve arsimore në Tiranë.