3 metra larg njëri-tjetrit në det, si shihet draft-protokolli nga operatorët turistikë?

Kreu i operatorëve turistikë për jugun, Vasil Bedini, komentoi në “Ditari” në A2 draft-protokollin e përbashkët të Ministrisë së Turizmit dhe asaj të Shëndetësisë, që propozon masat që duhet të merren nga operatorët turistik për sezonin veror.