3 në burg për 119 kg kokainë, shoferi: Më prenë rrugën maskat

Publikuar më: 2/1/2022, ora 17:51

3 në burg për 119 kg kokainë, shoferi: Më prenë rrugën maskat

Publikuar më: 2/1/2022, ora 17:51

Gjykata e Tiranës ka caktuar masën e sigurisë “arrest në burg” për Hasan Salihun, Gezim Kalanë dhe Marson Muratajn, të arrestuar lidhur me sasinë e 119 kg kokainës nga Ekuadori. A2 CNN zbulon rrëfimin e shoferit të kamionit që transportoi kontejnerin e drogës, që pretendon se është ndaluar nga katër persona të maskuar në Romanat. Prokuroria ka ngritur dyshime të forta për përfshirjen e të arrestuarve, pasi lajmërimi i policisë për situatën është bërë me disa orë vonesë.

3 në burg për 119 kg kokainë, shoferi: Më prenë rrugën maskat

Publikuar më: 2/1/2022, ora 17:51

Gjykata e Tiranës ka caktuar masën e sigurisë “arrest në burg” për Hasan Salihun, Gezim Kalanë dhe Marson Muratajn, të arrestuar lidhur me sasinë e 119 kg kokainës nga Ekuadori. A2 CNN zbulon rrëfimin e shoferit të kamionit që transportoi kontejnerin e drogës, që pretendon se është ndaluar nga katër persona të maskuar në Romanat. Prokuroria ka ngritur dyshime të forta për përfshirjen e të arrestuarve, pasi lajmërimi i policisë për situatën është bërë me disa orë vonesë.