3 vjet A2 CNN: Sfidat e partnerit ekskluziv të CNN në tregun mediatik shqiptar

Publikuar më: 6/12/2021, ora 09:04

3 vjet A2 CNN: Sfidat e partnerit ekskluziv të CNN në tregun mediatik shqiptar

Publikuar më: 6/12/2021, ora 09:04

Tre vjet më parë nisi transmetimin A2 CNN, partneri ekskluziv i gjigantit mediatik CNN. A2CNN erdhi si një domosdoshmëri për t’i sjellë një fytyrë të re mediave 24 orëshe, jo vetëm në formë, por mbi të gjitha në përmbajtje. Me një staf profesionistësh dhe me një mbështetje nga partneri ekskluziv CNN, A2 gjeti shpejt vend në tregun informativ, duke u bërë faktor, duke i dhënë vlerë raportimit nga terreni, që rri larg propagandës politike.

3 vjet A2 CNN: Sfidat e partnerit ekskluziv të CNN në tregun mediatik shqiptar

Publikuar më: 6/12/2021, ora 09:04

Tre vjet më parë nisi transmetimin A2 CNN, partneri ekskluziv i gjigantit mediatik CNN. A2CNN erdhi si një domosdoshmëri për t’i sjellë një fytyrë të re mediave 24 orëshe, jo vetëm në formë, por mbi të gjitha në përmbajtje. Me një staf profesionistësh dhe me një mbështetje nga partneri ekskluziv CNN, A2 gjeti shpejt vend në tregun informativ, duke u bërë faktor, duke i dhënë vlerë raportimit nga terreni, që rri larg propagandës politike.