3 vjet nga reforma kushtetuese, organet e reja dhe të vjetra të drejtësisë ende jo funksionale – A2

3 vjet nga reforma kushtetuese, organet e reja dhe të vjetra të drejtësisë ende jo funksionale

Mbi dokumentin e Komisionerit për Zgjerim Johannes Han, mbështetur tek propozimi i ashtuquajtur hibrid i amerikanes Viktoria Nuland u vulos konsensusi i vështirë i politikës shqiptare për reformën në drejtësi 21 dhe 22 korrikun e 2016-s.