3 vjet nga votimi i reformës, vendi pa ILD. Mbi 600 ankesa në pritje

Më shumë se tre vjet nga ndryshimet kushtetuese që shënjuan nisjen e Reformës në Drejtësi, vendi nuk ka ende Inspektorin e Lartë të Drejtësisë.

  • LAJMI I FUNDIT | Janë 67 rastet e reja me COVID-19 në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Dy persona nga Tirana kanë humbur jetën
  • LAJMI I FUNDIT | Janë shëruar 45 qytetarë, 8 janë në terapi intensive
  • LAJMI I FUNDIT | 34 raste në Tiranë, 9 në Shkodër, 6 në Kavajë, 4 në Elbasan
  • LAJMI I FUNDIT | 3 raste në Kurbin dhe Korçë, 2 raste në Kukës dhe Krujë, 1 rast në Fier, Lezhë