30 libra në 60 ditë

Profesor Sinan Tafaj, nga Shoqata e Personave me Aftësi të Kufizuar, ishte pjesë e “Dita jonë”, ku tregoi se si lexoi 30 libra në 60 ditë përmes dëgjimit. 30 romane, biografi dhe libra të tjerë e shoqëruan profesorin në formën e audiolibrit.