30 vite Parti Republikane. Si filloi dhe për çfarë lufton sot një republikan?

Fatmir Mediu, kreu i Partisë Republikane, në studion e “Ditari” në A2 tregoi kontributin që ka dhënë kjo parti në 30 vite ekzistencë në politikën shqiptare.