30 vjet pluralizëm, Gjoni: Kriza në PD ka shkuar në vena. Të rinjtë nuk e njohin historikun

Publikuar më: 13/1/2022, ora 21:45

30 vjet pluralizëm, Gjoni: Kriza në PD ka shkuar në vena. Të rinjtë nuk e njohin historikun

Publikuar më: 13/1/2022, ora 21:45

“Kriza në Partinë Demokratike ka shkuar tek të gjithë mbështetësit dhe do të duhen vite që të ikë ky helm që PD ka hedhur te këta 20-25-vjeçarë”. Kështu u shpreh në studion e Absolut 4, analistja Edlira Gjoni, sipas së cilës mbështetësit e të dyja palëve nuk e njohin historikun e ngjarjeve në PD.

30 vjet pluralizëm, Gjoni: Kriza në PD ka shkuar në vena. Të rinjtë nuk e njohin historikun

Publikuar më: 13/1/2022, ora 21:45

“Kriza në Partinë Demokratike ka shkuar tek të gjithë mbështetësit dhe do të duhen vite që të ikë ky helm që PD ka hedhur te këta 20-25-vjeçarë”. Kështu u shpreh në studion e Absolut 4, analistja Edlira Gjoni, sipas së cilës mbështetësit e të dyja palëve nuk e njohin historikun e ngjarjeve në PD.