30-vjetori i repartit RENEA, vlerësime nga Nano dhe Çuçi: Struktura më e mirë

Publikuar më: 12/11/2021, ora 17:15

30-vjetori i repartit RENEA, vlerësime nga Nano dhe Çuçi: Struktura më e mirë

Publikuar më: 12/11/2021, ora 17:15

Në ambientet e repartit RENEA në Yzberisht është mbajtur mëngjesin e sotëm një ceremoni e posaçme me rastin e 30-vjetorit të krijimit të repartit.