“31 minuta” për kurthin e drogave, zgjerohet harta e përdoruesve, por jo qendrat e rehabilitimit

Publikuar më: 2/2/2023, ora 12:43

“31 minuta” për kurthin e drogave, zgjerohet harta e përdoruesve, por jo qendrat e rehabilitimit

Publikuar më: 2/2/2023, ora 12:43

Në një kohë që harta e përdoruesve të drogave në vend po zgjerohet, numri i qendrave të rehabilitimit ka mbetur në vendnumëro. Emisioni “31 minuta” solli këtë jave historinë e një të reja e cila përmes rrëfimit në retrospektivë tregoi fillesat dhe sfidat në përballjen me varësinë.

“31 minuta” për kurthin e drogave, zgjerohet harta e përdoruesve, por jo qendrat e rehabilitimit

Publikuar më: 2/2/2023, ora 12:43

Në një kohë që harta e përdoruesve të drogave në vend po zgjerohet, numri i qendrave të rehabilitimit ka mbetur në vendnumëro. Emisioni “31 minuta” solli këtë jave historinë e një të reja e cila përmes rrëfimit në retrospektivë tregoi fillesat dhe sfidat në përballjen me varësinë.