31-vjetori i degës së Kukësit. Demokratët me objektiva të ndryshme, festojnë në dy kampe

Publikuar më: 5/1/2022, ora 15:59

31-vjetori i degës së Kukësit. Demokratët me objektiva të ndryshme, festojnë në dy kampe

Publikuar më: 5/1/2022, ora 15:59

Demokratët më të përçarë se kurrë, me një seli me dyer të mbyllura, në prag të një proteste me të cilën Sali Berisha kërkon largimin e Lulzim Bashës, si dhe me festime të ndara të 31-vjetorit të themelimit të partisë në degë. Kjo ishte edhe atmosfera në qarkun më besnik ndaj Partisë Demokratike në tre dekada, atë të Kukësit.

31-vjetori i degës së Kukësit. Demokratët me objektiva të ndryshme, festojnë në dy kampe

Publikuar më: 5/1/2022, ora 15:59

Demokratët më të përçarë se kurrë, me një seli me dyer të mbyllura, në prag të një proteste me të cilën Sali Berisha kërkon largimin e Lulzim Bashës, si dhe me festime të ndara të 31-vjetorit të themelimit të partisë në degë. Kjo ishte edhe atmosfera në qarkun më besnik ndaj Partisë Demokratike në tre dekada, atë të Kukësit.