32 vjetori i vdekjes së poetit Havzi Nela, bashkëshortja kërkon hapjen e dosjes nga SPAK

Në 32-vjetorin e varjes të poetit disident Havzi Nela, bashkëshortja e tij kërkon nga SPAK hapjen e dosjeve dhe zbardhjen e plotë të saj. Lavdije Nela thotë së përgjatë gjithë kësaj periudhe, asnjë institucion drejtësie dhe qeveri nuk ka bërë asgjë për të zbardhur dhe çuar para drejtësisë urdhëruesit e varjes të poetit.