367 mijë shqiptarë me sytë nga Amerika

367 mijë shqiptarë kanë aplikuar për Lotarinë Amerikane gjatë vitit të kaluar. Sipas të dhënave të Departamentit Amerikan të shtetit, kjo shifër është rritur ndjeshëm, nga 246 mijë që ishin në vitin 2016. Shqipëria është edhe një nga vendet me numrin më të lartë të aplikantëve, duke marrë parasysh edhe numrin e popullsisë së vendit. Por, ka edhe nga ata të cilët preferojnë të qëndrojnë dhe të punojnë në Shqipëri.

  • LAJMI I FUNDIT | Ministria e Shëndetësisë: 15 raste të reja me koronavirus
  • LAJMI I FUNDIT | 11 raste në Tiranë, 3 në Krujë dhe 1 rast në Kamëz
  • LAJMI I FUNDIT | Mes rasteve të reja, 2 janë personel shëndetësor
  • LAJMI I FUNDIT | Janë testuar 35 personel shëndetësor dhe kanë dalë pozitive 2 raste
  • LAJMI I FUNDIT | 31 të shtruar në spital, nga të cilët 4 janë në terapi intensive
  • LAJMI I FUNDIT | Në 24 orët e fundit janë shëruar 15 qytetarë. 872 numri total i të shëruarve