4 korriku i Trump, tanke dhe avionë luftarakë në Uashington

Fishekzjarret ikonike në Parkun Kombëtar do të zhvendosen në një lokacion të ri. Të gjitha fluturimet do të ndalohen në Aeroportin “Reagan” të Uashingtonit për më shumë se dy orë. Për sigurinë, do të vendosen tre herë më shumë gardistë se më parë.

Shkarkoni aplikacionin e A2