4 mijë euro për gradat, SHÇBA arreston pedagogun e akademisë së sigurisë

Publikuar më: 2/12/2021, ora 16:55

4 mijë euro për gradat, SHÇBA arreston pedagogun e akademisë së sigurisë

Publikuar më: 2/12/2021, ora 16:55

Pedagogu i Akademisë së Sigurisë Qetsor Gurra u arrestua nga SHCBA, pasi kishte premtuar të ndërhynte në provimin e konkurrimit për grada në Policinë e Shtetit. Gurra kishte marrë 4 mijë euro për të ndikuar ne provim, ndërsa bashkë me të në pranga ra dhe një inspektor i drejtorisë së qarkullimit rrugor.

4 mijë euro për gradat, SHÇBA arreston pedagogun e akademisë së sigurisë

Publikuar më: 2/12/2021, ora 16:55

Pedagogu i Akademisë së Sigurisë Qetsor Gurra u arrestua nga SHCBA, pasi kishte premtuar të ndërhynte në provimin e konkurrimit për grada në Policinë e Shtetit. Gurra kishte marrë 4 mijë euro për të ndikuar ne provim, ndërsa bashkë me të në pranga ra dhe një inspektor i drejtorisë së qarkullimit rrugor.