4 ndeshje pa tifozë, Halili: Dënimet janë të drejta – A2

4 ndeshje pa tifozë, Halili: Dënimet janë të drejta

Komisioni i Disiplinës në FSHF ka përjashtuar përjetë nga stadiumet 8 tifozë, ndërkohë që klubi i Tiranës është dënuar 4 ndeshje pa tifozë dhe me gjobë prej 500 mijë lekësh.