4 protestat e Bashës, opozita rikthehet para Kryeministrisë – A2

4 protestat e Bashës, opozita rikthehet para Kryeministrisë

Protesta e parë e opozitës u zhvillua në 16 shkurt përballë Kryeministrisë. Pas saj, deputetët e PD dhe LSI vendosën të lënë mandatet dhe protestat e tjera ishin para Kuvendit. Nuk kanë munguar skenat e dhunës dhe përplasjet me policinë. Një përmbledhje e asaj që ka ndodhur deri më tani.