4 protestat e opozitës, si nisi aksioni dhe si u përshkallëzua kriza politike – A2

4 protestat e opozitës, si nisi aksioni dhe si u përshkallëzua kriza politike

Merita Haklaj, producente e A2 CNN, komenton aktualitetin politik në vend