4 viktima dhe 13 të plagosur gjatë trazirave në Capitol Hill

Producentja e lajmeve ndërkombëtare në A2, Rosalba Bejdo, komentoi ngjarjet e paprecedenta në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.