4 vite burg për 4 të vrarë, kalvari gjyqësor i 21 janarit – A2

4 vite burg për 4 të vrarë, kalvari gjyqësor i 21 janarit

Drejtësia shqiptare ka dhënë 4 vite burg në total për katër jetët e ndërprera në mes në demonstratën e 21 janarit. Hetimi i ngjarjes çoi si të pandehur dy gardistë për vrasjen e Ziver Veizit dhe Faik Myrtajt, por la pa autor vrasjen e Hekuran Dedës dhe Aleks Nikës. A2 risjell kalvarin e dosjes “21 janari” nga hetimi i parë dhe i fundit i ngjarjes, deri tek premtimi qeveritar i vitit 2017 për rihapje te çështjes.