4-vjeçari i parlamentit, Dervishi: Dha mësime të mëdha, por me kosto të lartë, deputetë groteskë

“U mbyll një sesion ku patëm deputetë, të cilët në njëfarë mënyre, do të jenë të paarritshëm në groteskun e tyre, për faktin që ishin në parlament vetëm për interesa të ngushta personale dhe faktin që patëm një parlament që dha mësime të mëdha, por me një kosto shumë të madhe”.