“40 familje me prani uji, 4 familje janë zhvendosur”, Ademi apel për shpalljen e gjendjes së emergjencës lokale

Kryebashkiakja e Shkodrës Voltani Ademi ka apeluar për shpalljen e gjendjes së emergjencës lokale. Në Absolut 4 Ademi tha se situata në qarkun e Shkodrës është përkeqësuar për shkak të reshjeve, ku niveli i liqenit ka arritur pikën maksimale dhe rrezikon zonat urbane.