40 vjet pa investime, banorët e Komanit dhe biznesi protestojnë për rrugën

Publikuar më: 18/11/2021, ora 16:19

40 vjet pa investime, banorët e Komanit dhe biznesi protestojnë për rrugën

Publikuar më: 18/11/2021, ora 16:19

Rruga e Komanit është i vetmi aks nacional rrugor që prej 40 vitesh nuk është bërë asnjë investim dhe duke e kthyer këtë aks në një rrugë të rrezikshme për banorët dhe turistët e shumtë. Për këtë arsye, banorë dhe përfaqësues të biznesit kanë protestuar për të tërhequr vëmendjen e qeverisë, ndërsa kanë paralajmëruar bllokim të rrugës nëse nuk merren masa.

40 vjet pa investime, banorët e Komanit dhe biznesi protestojnë për rrugën

Publikuar më: 18/11/2021, ora 16:19

Rruga e Komanit është i vetmi aks nacional rrugor që prej 40 vitesh nuk është bërë asnjë investim dhe duke e kthyer këtë aks në një rrugë të rrezikshme për banorët dhe turistët e shumtë. Për këtë arsye, banorë dhe përfaqësues të biznesit kanë protestuar për të tërhequr vëmendjen e qeverisë, ndërsa kanë paralajmëruar bllokim të rrugës nëse nuk merren masa.