45 gradë në janar, Amerika e Jugut nën pushtetin e të nxehtit rekord

Publikuar më: 15/1/2022, ora 13:59

45 gradë në janar, Amerika e Jugut nën pushtetin e të nxehtit rekord

Publikuar më: 15/1/2022, ora 13:59

Ky fillim viti, e ka gjetur Amerikën e Jugut në mes të një valë të nxehti ekstrem, me temperatura që këtë javë në Argjentinë dhe Brazil arritën deri në 45 gradë, duke vendosur një rekord historik.

45 gradë në janar, Amerika e Jugut nën pushtetin e të nxehtit rekord

Publikuar më: 15/1/2022, ora 13:59

Ky fillim viti, e ka gjetur Amerikën e Jugut në mes të një valë të nxehti ekstrem, me temperatura që këtë javë në Argjentinë dhe Brazil arritën deri në 45 gradë, duke vendosur një rekord historik.