45,5 kilogramë kokainë në Durrës, arrestohet biznesmeni nga Prishtina

Publikuar më: 16/6/2022, ora 11:27

45,5 kilogramë kokainë në Durrës, arrestohet biznesmeni nga Prishtina

Publikuar më: 16/6/2022, ora 11:27

Gazetarja Elitjona Doko sjell detaje të reja nga zbulimi dhe sekuestrimi i kokainës në Portin e Durrësit.