5 deputetë në garë për bashkitë, parlamentarët e rinj të zhgënjyer, zëvendësimet me rikthime

Publikuar më: 25/3/2023, ora 13:39

5 deputetë në garë për bashkitë, parlamentarët e rinj të zhgënjyer, zëvendësimet me rikthime

Publikuar më: 25/3/2023, ora 13:39

Tre deputetë demokratë dhe 2 socialistë do të lënë mandatin e fituar në parlamentarët e 2021 për të hyrë në garën e zgjedhjeve vendore për bashkitë. Tirana, Shkodra, Elbasani do të kenë hyrje të reja në Kuvend dhe nëse do të pranojnë mandatin në sallë mund të rikthehen nga demokratët Aslland Dogjani, ndërsa nga mazhoranca Ilir Beqaj.

5 deputetë në garë për bashkitë, parlamentarët e rinj të zhgënjyer, zëvendësimet me rikthime

Publikuar më: 25/3/2023, ora 13:39

Tre deputetë demokratë dhe 2 socialistë do të lënë mandatin e fituar në parlamentarët e 2021 për të hyrë në garën e zgjedhjeve vendore për bashkitë. Tirana, Shkodra, Elbasani do të kenë hyrje të reja në Kuvend dhe nëse do të pranojnë mandatin në sallë mund të rikthehen nga demokratët Aslland Dogjani, ndërsa nga mazhoranca Ilir Beqaj.