“5 fjalë nga Edmond Tupja”/ Ai ekip nuk ka mentalitet fituesi, por mendësi

Publikuar më: 8/7/2020, ora 09:31

“5 fjalë nga Edmond Tupja”/ Ai ekip nuk ka mentalitet fituesi, por mendësi

Publikuar më: 8/7/2020, ora 09:31

Si çdo të mërkurë, edhe sot në “Dita jonë” ishte i ftuar profesori Edmond Tupja, me rubrikën e tij “5 fjalë”. Tekë, mendësi, shemër, përmbaj dhe asnjëanës janë fjalët shqipe që rrezikohen të dalin nga përdorimi.

“5 fjalë nga Edmond Tupja”/ Ai ekip nuk ka mentalitet fituesi, por mendësi

Publikuar më: 8/7/2020, ora 09:31

Si çdo të mërkurë, edhe sot në “Dita jonë” ishte i ftuar profesori Edmond Tupja, me rubrikën e tij “5 fjalë”. Tekë, mendësi, shemër, përmbaj dhe asnjëanës janë fjalët shqipe që rrezikohen të dalin nga përdorimi.