“5 Fjalë nga Edmond Tupja”/ “Kapaciteti” po nxjerr jashtë loje disa fjalë shqipe

Publikuar më: 24/6/2020, ora 09:18

“5 Fjalë nga Edmond Tupja”/ “Kapaciteti” po nxjerr jashtë loje disa fjalë shqipe

Publikuar më: 24/6/2020, ora 09:18

Si çdo të mërkurë në Dita Jonë, profesor Edmond Tupja dhe rubrika e tij “5 fjalë”, ku diskutohet për gjuhën shqipe dhe fjalët e huaja që e kërcënojnë atë.

“5 Fjalë nga Edmond Tupja”/ “Kapaciteti” po nxjerr jashtë loje disa fjalë shqipe

Publikuar më: 24/6/2020, ora 09:18

Si çdo të mërkurë në Dita Jonë, profesor Edmond Tupja dhe rubrika e tij “5 fjalë”, ku diskutohet për gjuhën shqipe dhe fjalët e huaja që e kërcënojnë atë.