“5 Fjalë nga Edmond Tupja”: Të mbrojmë gjuhën shqipe që po shpërbëhet nën ndikimin e globalizimit

Publikuar më: 15/7/2020, ora 09:55

“5 Fjalë nga Edmond Tupja”: Të mbrojmë gjuhën shqipe që po shpërbëhet nën ndikimin e globalizimit

Publikuar më: 15/7/2020, ora 09:55

Si çdo të mërkurë, edhe sot në “Dita jonë” ishte i ftuar profesori Edmond Tupja, me rubrikën e tij “5 fjalë”, ku diskutohet për gjuhën shqipe dhe fjalët e huaja që e kërcënojnë atë.

“5 Fjalë nga Edmond Tupja”: Të mbrojmë gjuhën shqipe që po shpërbëhet nën ndikimin e globalizimit

Publikuar më: 15/7/2020, ora 09:55

Si çdo të mërkurë, edhe sot në “Dita jonë” ishte i ftuar profesori Edmond Tupja, me rubrikën e tij “5 fjalë”, ku diskutohet për gjuhën shqipe dhe fjalët e huaja që e kërcënojnë atë.