5 fjalë të huaja që po “komplikojnë” shqipen

Publikuar më: 13/11/2019, ora 12:25

5 fjalë të huaja që po “komplikojnë” shqipen

Publikuar më: 13/11/2019, ora 12:25

Si çdo të mërkurë, profesor Edmond Tupja, vjen në “Dita Jonë” për të shpëtuar pesë fjalë shqipe të cilat rrezikohen nga futja e fjalëve të huaja. “Inondoj”, “komplikoj”, “test”, “rikuperoj” dhe “evident” janë fjalët e huaja të zgjedhura për ditën e sotme. Zbuloni fjalët shqipe që mund të përdoren në vend të tyre.

5 fjalë të huaja që po “komplikojnë” shqipen

Publikuar më: 13/11/2019, ora 12:25

Si çdo të mërkurë, profesor Edmond Tupja, vjen në “Dita Jonë” për të shpëtuar pesë fjalë shqipe të cilat rrezikohen nga futja e fjalëve të huaja. “Inondoj”, “komplikoj”, “test”, “rikuperoj” dhe “evident” janë fjalët e huaja të zgjedhura për ditën e sotme. Zbuloni fjalët shqipe që mund të përdoren në vend të tyre.