5 janari, ultimatumi i Berishës ndaj Bashës, Rama: Si legjendë kreshnikësh, përgatituni për estradë

Publikuar më: 30/12/2021, ora 12:46

5 janari, ultimatumi i Berishës ndaj Bashës, Rama: Si legjendë kreshnikësh, përgatituni për estradë

Publikuar më: 30/12/2021, ora 12:46

Në konferencën e fundvitit, kryeministri Rama u pyet nga gazetarët nëse do të çonte policinë në selinë e PD më 5 janar, kur është edhe afati i fundit ndaj Lulzim Bashës, i vendosur nga Sali Berisha, që ai të lirojë zyrën. Rama u shpreh se kjo përballje është kthyer në qesharake dhe parashikoi që ajo ditë do të jetë estradë.

5 janari, ultimatumi i Berishës ndaj Bashës, Rama: Si legjendë kreshnikësh, përgatituni për estradë

Publikuar më: 30/12/2021, ora 12:46

Në konferencën e fundvitit, kryeministri Rama u pyet nga gazetarët nëse do të çonte policinë në selinë e PD më 5 janar, kur është edhe afati i fundit ndaj Lulzim Bashës, i vendosur nga Sali Berisha, që ai të lirojë zyrën. Rama u shpreh se kjo përballje është kthyer në qesharake dhe parashikoi që ajo ditë do të jetë estradë.