5 mijë firma për Kuvendin, Berisha i kthen përgjigje Bashës për lidhjet me krimin. Reagon sërish kreu i PD

Publikuar më: 19/11/2021, ora 19:42

5 mijë firma për Kuvendin, Berisha i kthen përgjigje Bashës për lidhjet me krimin. Reagon sërish kreu i PD

Publikuar më: 19/11/2021, ora 19:42

Në Foltoren e Librazhdit, ku shoqërohej nga ish-presidenti Bujar Nishani, deputeti i zonës, Luçiano Boçi dhe përfaqësues të tjerë demokratë, Sali Berisha i ktheu përgjigje Lulzim Bashës ndaj akuzave për lidhje me krimin. Berisha akuzoi Bashën se ka uzurpuar PD-në dhe i kujtoi 2 dosje, një për lidhjet me rusët dhe çështjen e “Toyota Yaris”. Berisha shtoi gjithashtu se po mblidhen 5 mijë firma për kuvendin e 11 dhjetorit.

5 mijë firma për Kuvendin, Berisha i kthen përgjigje Bashës për lidhjet me krimin. Reagon sërish kreu i PD

Publikuar më: 19/11/2021, ora 19:42

Në Foltoren e Librazhdit, ku shoqërohej nga ish-presidenti Bujar Nishani, deputeti i zonës, Luçiano Boçi dhe përfaqësues të tjerë demokratë, Sali Berisha i ktheu përgjigje Lulzim Bashës ndaj akuzave për lidhje me krimin. Berisha akuzoi Bashën se ka uzurpuar PD-në dhe i kujtoi 2 dosje, një për lidhjet me rusët dhe çështjen e “Toyota Yaris”. Berisha shtoi gjithashtu se po mblidhen 5 mijë firma për kuvendin e 11 dhjetorit.