5 vite nga reforma territoriale, Bozdo: Pranohet gjerësisht se ka sjellë probleme – A2

5 vite nga reforma territoriale, Bozdo: Pranohet gjerësisht se ka sjellë probleme

Enno Bozdo, anëtari i kryesisë së Partisë Demokratike, u shpreh në A2 se reforma territoriale ka sjellë probleme dhe kjo pranohet edhe nga kryebashkiakët socialistë, thotë ai.