5 vrasje në vend brenda pak ditëve – A2

5 vrasje në vend brenda pak ditëve

Disa vrasje të ndodhura në pak ditë kanë tronditur opinionin publik shqiptar. Secili prej këtyre krimeve ka dinamika dhe rrethana të veçanta, që analizojmë me gazetarin e A2 Cnn Armand Bajrami.