50 mijë € Kishës së Laçit, gjykata i pushon çështjen Tom Doshit pas akuzave për fshehje pasurie

Publikuar më: 28/7/2019, ora 15:56

50 mijë € Kishës së Laçit, gjykata i pushon çështjen Tom Doshit pas akuzave për fshehje pasurie

Publikuar më: 28/7/2019, ora 15:56

Deputeti i majtë Tom Doshi fiton një tjetër betejë me drejtësinë. Gjykata e Tiranës ka vendosur të pushojë një gjykim të nisur ndaj tij për akuzën e fshehjes dhe deklarimit të rremë të pasurisë.

50 mijë € Kishës së Laçit, gjykata i pushon çështjen Tom Doshit pas akuzave për fshehje pasurie

Publikuar më: 28/7/2019, ora 15:56

Deputeti i majtë Tom Doshi fiton një tjetër betejë me drejtësinë. Gjykata e Tiranës ka vendosur të pushojë një gjykim të nisur ndaj tij për akuzën e fshehjes dhe deklarimit të rremë të pasurisë.