50 milionë gaforre kanibale zaptojnë qytetet në Australi

Publikuar më: 18/11/2021, ora 11:54

50 milionë gaforre kanibale zaptojnë qytetet në Australi

Publikuar më: 18/11/2021, ora 11:54

Turistët në Australi mbetën të mahnitur ndërsa miliona gaforre të kuqe nisën migrimin e tyre vjetor drejt oqeanit për t’u shumuar në ishullin piktoresk të Krishtlindjeve dhe pushtuan rrugët, duke i bllokuar për orë të tëra.

50 milionë gaforre kanibale zaptojnë qytetet në Australi

Publikuar më: 18/11/2021, ora 11:54

Turistët në Australi mbetën të mahnitur ndërsa miliona gaforre të kuqe nisën migrimin e tyre vjetor drejt oqeanit për t’u shumuar në ishullin piktoresk të Krishtlindjeve dhe pushtuan rrugët, duke i bllokuar për orë të tëra.