500 familje në rrezik, ujin e ndotur e paguajnë për të pijshëm

Publikuar më: 19/9/2023, ora 15:51

500 familje në rrezik, ujin e ndotur e paguajnë për të pijshëm

Publikuar më: 19/9/2023, ora 15:51

Uji i ndotur që vjen në çezmat e rreth 500 familjeve të fshatit Luar në bashkinë e Roskovecit dhe që këta banorë e paguajnë për ujë të pijshëm.