500 milionë euro për restorantet në Austri

Industria e restoranteve është një prej më të goditurave nga kriza shëndetësore. Ndërsa shumica e bizneseve rreth Evropës i janë rikthyer aktiviteteve, baret dhe restorantet vijojnë të jenë kryesisht të mbyllur.