500 ushtarë turq në Kosovë, Arifi: Partner i sigurt, por Turqia është mike edhe e Serbisë

Publikuar më: 5/6/2023, ora 23:54

500 ushtarë turq në Kosovë, Arifi: Partner i sigurt, por Turqia është mike edhe e Serbisë

Publikuar më: 5/6/2023, ora 23:54

Dritëro Arifi, profesor i shkencave politike, foli në Ditarin e orës 23:00 në A2 CNN për situatën e tensionuar mes Kosovës dhe Serbisë.

500 ushtarë turq në Kosovë, Arifi: Partner i sigurt, por Turqia është mike edhe e Serbisë

Publikuar më: 5/6/2023, ora 23:54

Dritëro Arifi, profesor i shkencave politike, foli në Ditarin e orës 23:00 në A2 CNN për situatën e tensionuar mes Kosovës dhe Serbisë.