571 biznese të mbyllura në Vlorë, Denaj: Shifrat janë normale, si në vitet e kaluara

Viti pandemik që kaloi ka sjellë mbylljen dhe pezullimin e qindra bizneseve, kryesisht atij të mesëm dhe të vogël në Bashkinë e Vlorës.