6 të akuzuar për komplot në rrëmbimin e guvernatores së Miçiganit

Gjashtë persona u akuzuan për komplot në përpjekje për të rrëmbyer Guvernatoren Demokratike të Miçiganit, Gretchen Ëhitmer në shtëpinë e saj të pushimeve, sipas një ankese penale të pa vulosur në gjykatën federale.

FBI citoi një nga të akuzuarit të thoshte se “Whitmer nuk ka kontroll dhe ekuilibër. Ajo ka pushtet të pakontrolluar tani. Të gjitha gjërat e mira duhet të marrin fund”.