6 të vrarë në Ilinois në paradën e pavarësisë, arrestohet autori

Publikuar më: 5/7/2022, ora 11:41

6 të vrarë në Ilinois në paradën e pavarësisë, arrestohet autori

Publikuar më: 5/7/2022, ora 11:41

Një tjetër sulm me armë zjarri trondit Shtetet e Bashkuara në ditën e Pavarësisë. Të paktën 6 persona u vranë dhe mbi 20 të tjerë u plagosen në Higland Park të illinosit. Autori, i cili qëlloi ndaj turmës së spektatorëve nga tarraca e një godine, u arrestua nga policia.

6 të vrarë në Ilinois në paradën e pavarësisë, arrestohet autori

Publikuar më: 5/7/2022, ora 11:41

Një tjetër sulm me armë zjarri trondit Shtetet e Bashkuara në ditën e Pavarësisë. Të paktën 6 persona u vranë dhe mbi 20 të tjerë u plagosen në Higland Park të illinosit. Autori, i cili qëlloi ndaj turmës së spektatorëve nga tarraca e një godine, u arrestua nga policia.