6 vjet me drejtësi të re, bilanci i institucioneve dhe harta e re gjyqësore

Publikuar më: 22/7/2022, ora 13:26

6 vjet me drejtësi të re, bilanci i institucioneve dhe harta e re gjyqësore

Publikuar më: 22/7/2022, ora 13:26

Juristi Jordan Daci ishte i ftuar në studion e “Ditarit”, në A2 CNN.