60 epidemiologë dhe mjekë të spitaleve Covid vaksinohen në ditën e dytë

60 vaksinime janë planifikuar në ditën e dytë të fushatës anti-Covid. Janë epidemiologë të qarkut të Tiranës, por dhe mjekë të spitaleve Covid.