“60 mijë qytetarë ikën për 6 muaj” Abdixhiku-Kurtit: Ata që duan të të rrëzojnë i ke në kabinet

Publikuar më: 15/9/2022, ora 17:53

“60 mijë qytetarë ikën për 6 muaj” Abdixhiku-Kurtit: Ata që duan të të rrëzojnë i ke në kabinet

Publikuar më: 15/9/2022, ora 17:53

Një lum kritikash vërshoi në drejtim të qeverisë dhe kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, në seancën e parë të kuvendit pas pushimeve. Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lumir Abdixhiku, tha se njerëzit që flasin për rrëzimin e qeverisë janë pjesë e kabinetit. Ai foli gjithashtu edhe për problemin e largimit të punonjësve profesionistë nga Kosova.

“60 mijë qytetarë ikën për 6 muaj” Abdixhiku-Kurtit: Ata që duan të të rrëzojnë i ke në kabinet

Publikuar më: 15/9/2022, ora 17:53

Një lum kritikash vërshoi në drejtim të qeverisë dhe kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, në seancën e parë të kuvendit pas pushimeve. Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lumir Abdixhiku, tha se njerëzit që flasin për rrëzimin e qeverisë janë pjesë e kabinetit. Ai foli gjithashtu edhe për problemin e largimit të punonjësve profesionistë nga Kosova.