60 vjet debat presidencial, përballjet televizive nga Kennedy ndaj Nixon tek Trump kundër Biden

Presidenti amerikan Donald Trump dhe demokrati Joe Biden u përballën në debatin e parë presidencial, pjesë e një tradite tashmë 60-vjeçare, që ka shënjuar disa momente të paharrueshme në historinë moderne të politikës amerikane.